onze dieren

Tijdens de coaching en therapie die wij geven zetten wij voornamelijk paarden in maar ook andere dieren zoals, schaapjes, cavia's konijnen etc. Hieronder vind u een overzicht van onze dieren.

Met een vaste maandelijkse bijdrage help je als adoptieouder structureel mee aan de verzorging van onze therapie dieren. Als u adoptie ouder wordt mag u de dieren ook zelf komen verzorgen en wordt u op de hoogte gehouden hoe het met het dier gaat en welke mooie momenten mogelijk zijn gemaakt voor onze clienten.

Word vriend van onze stichting
Wordt nu vriend en help mee!! Adopteer dan een dier. U kunt ook voer, hooi en stro doneren. Hier onder vind u een overzicht van onze dieren. En doneer mogelijkheden. Hoe minder kosten wij aan de dieren hebben hoe meer kinderen we kunnen helpen!!

Stippel

Stippel is een lieve, gevoelige ruin die onze clienten krachtig goed spiegelt. Hij zorgt er voor dat je je bewust wordt van je eigen gevoelens. Stippel is gedoneerd door Sibo de Jong aan onze stichting. En doet zijn werk met veel plezier.

Adopteer Stippel voor € 25,- per maand 

adopteer Stippel

Boy

Boy is een fantastisch coach paard. Hij is lief, zorgzaam en laat onze clienten mooie leer momenten ervaren. Boy wordt ook ingezet als rij paard bij de Auti Horse kids. Hij doet dit met veel plezier. En de kinderen zijn dol op hem.

Adopteer Boy voor € 25,- per maand

adopteer Boy

Rain

Rain is soms een tikkeldje eigenwijs maar een heerlijk knuffel pony.
Hij leert kids van alles om ze in hun dagelijksleven een stapje verder te kunnen brengen. Wil jij ook een keer met rain komen knuffelen?

Adopteer rain voor € 25,- per maand

adopteer Rain

Varkentjes

Babe en Kevin zijn onze varkens op stal! Babe is een vrouwtje, en Kevin een mannetje. Varkens zijn zeer intelligente dieren. Onze varkens vinden het erg fijn om een flinke kroelbeurt te ontvangen over hun buikjes. Kom jij ze een keer kriebelen? 

Adopteer een varkentje voor € 10,- per maand

adopteer een varkentje

Schaapjes

Onze schaapjes Pien en Lisa hebben we als lammetjes met de fles groot gebracht. Pien en Lisa zijn daarom erg op mensen gericht en zijn gek op knuffelen. Ze houden onze weides vrij van onkruid en we gebruiken hun wol.

Adopteer een schaapje voor € 15,- per maand

adopteer een schaapje

Konijntjes

Ons konijntje Lady was van een van onze clientjes. Helaas kon ze zelf niet meer voor deze lieve schat zorgen. Gelukkig zien ze elkaar nog iedere week. En hebben ook de andere clientjes nu pleizer van de kleine Lady.

Adopteer een konijntje voor € 5,- per maand

adopteer een konijntje

Stro

Wilt u geen dier adopteren maar wel mee helpen de dieren de goede zorg te bieden. Doneer dan stro voor onze dieren. 
Een paard verbuikt bijvoorbeeld 8 balen stro per maand. Een baal stro kost € 5,-

Doneer een baal stro

Hooi

Al onze dieren zijn gek op hooi op de kipje en katten na eten ze het allemaal. De kleine dieren zoals de cavia's en konijntjes krijgen iedere dag een pluk vers hooi. De paarden eten we voor zo'n € 50,- hooi op in de maand. 

Doneer een baal hooi

Brok

Al onze dieren krijgen naast hooi ook brokken te eten. Zo kopen we een heleboel verschillende soorten brokken in. Van paardenbrokken, tot kippengraan. Een zak van 20 kilo kost gemiddeld € 10,-.

Doneer een zak voer

word nu vriend

Help vandaag nog mee om onze therapie dieren te verzorgen en ontvang 4 keer per jaar een update over de dieren en ons werk.

Kies een donatie
Doneer een zak voer € 10,-
Doneer een baal stro € 5,-
Doneer een baal hooi € 50,-
Adopteer Stip € 25,-
Adopteer Boy € 25,-
Adopteer Rain € 20,-
Adopteer een varken € 10,-
Adopteer een schaapje € 15,-
Adopteer het konijn € 5,-
Word donateur