Maak het voor Shifra mogelijk om haar
paardencoachtraject af te ronden!


Shifra is een meisje van 12 jaar met PTSS. Of te wel Post Traumatische Stress Stoornis. Haar leven bestaat op dit moment uit overleven. Ze heeft verschillende angststoornissen en loopt emotioneel vast in haar ontwikkeling.

Gewone hulp geeft te weinig uitzicht op goede resultaten. Dit omdat het trauma nog in Shifra haar leven aanwezig is. Namelijk een ernstig zieke moeder die door dystonie aanvallen al verschillende ademstilstanden heeft gehad. Shifra heeft 1 plek waar ze graag komt en dat is bij de paarden. Ze heeft drie jaar gereden. Maar nu is vooral de omgang en begeleiding dmv paardencoaching van groot belang.

Wij als ouders zien dat de paarden en Giesje meer kunnen doen dan welke andere therapie ook. Paarden betekent veiligheid... Geen angst.... En een vertrouwensband met de paarden waar geen mens tussen kan komen.

Helaas door de ernstige ziekte van moeder, vader die zijn baan op heeft moeten zeggen om 24/7 bij moeder in de buurt te zijn en te handelen bij een spasme aanval zijn er geen financiƫle middelen meer om Shifra haar paardencoachingtraject door te zetten en af te ronden op het punt dat Shifra zover is.

Shifra was 11 December jarig en had maar 1 wens....
Het paardencoachingtraject mogen afmaken. En voor haar ouders is dit echt een kerstwens...

Wie maakt het mogelijk.. Zodat Shifra kan worden door behandeld voor haar PTSS?

Doneert u ook een bijdrage zodat deze kleine meid weer even vooruit kan in haar proces. Alle kleine beetjes helpen!! Wij verdubbelen uw donatie.

Doneer op de rekening van:
Het Beste Paard van Stal
IBAN: NL31 RABO 0136340563
ovv bijdrage Shifra
therapie centrum paarden coaching

Doneer op de rekening van:
Het Beste Paard van Stal
IBAN: NL31 RABO 0136340563
ovv bijdrage Shifra